BuddyDev

Search

Active Left Panel and Main Container Overlap

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 40
    Jessica Martin on #21844

    On mobile devices, there seems to be a navigation problem in overlaps for the interaction between expanding the left panel and the main container.

    Steps to recreate

    1. Open demo theme on a mobile device. http://demos.buddydev.com/community-builder/try/
    2. Expand Left Panel Menu
    3. Touching the main container, slide to the left and the left panel overlaps the main container.

    I would think the expected behavior is for the left panel to collapse.

    Here are screenshots:

    https://pasteboard.co/I8rnTJF.png

    https://pasteboard.co/I8rob9l.png

    Still trying to decide if this theme will work for us…

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #21849

    Hi Jessica,
    My apologies for the inconvenience.

    Can you please tell me which device and browser you are using? I tried with chrome on Android 7.1.2 and I am unable to recreate it.

    If you can tell me about the device and browser, I will fix it quickly. seems like a z-index related issue.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 40
    Jessica Martin on #21865

    Hi Brajesh,

    Behavior is this way on both iPhone and iPad using either Safari or Chrome.

    Thanks for the quick response!

    Jessica

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #21872

    Hi Jessica,
    Thank you.

    I will need a little ore time to test on ios device as I don’t own any(emulator did not show it for me).

    I will update you in next 2 days.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 47
    Sotiris on #49994

    Hi Brajesh,

    Did you manage to find a solution on this issue.
    I also have this issue and I need to fix it.

    I check the demo site and it is still there.

    https://pasteboard.co/D0JLtOVQk2HM.png

    Thank you in advance for your response.

    Regards
    Sotiris

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #50009

    Hi Sotiris,
    I am sorry for the inconvenience.

    Can you please tell me which browser did you use? In the past, the emulator did not show it for me. I can test it on a real device now.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 47
    Sotiris on #50018

    I am using the Safari browser in an iPhone real device.
    The emulator did not show the bug. It is only visible at the browser from a real device.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #50024

    Thank you.
    I will test it on the ipad today and report back within 24 hours.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 47
    Sotiris on #50054

    Did you manage to fix the issue?

    Thank you in advance for your response.

    Regards
    Sotiris

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #50055

    Hi Sotiris,
    I tested it on ipad today.

    Yes, the layout looks like you have shared. It is not a bug though.
    For the currently opened page, we are using “white” color in the left of the link/link parent to represent the current nav selection.

    That is causing this mi-understanding(bad on our part for the selection of the color). You may try clicking on “Blog” and checking the same again.

    I will need to think of an acceptable color/solution for this and then update.

    Thank you
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved