BuddyDev

Search

Activity Lightbox on/off setting has no affect on.. activity lightbox

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Micah Coffey on #627

    Load Lightbox javascript & css )? Yes/No
    Open Activity media in lightbox ? Yes/No

    I’ve tried every combo possible, with and without my own call to Magnificent Popup(is your plugin even using magnificent popup?) My activity photos always load a white popup with the image in the top left and a comment textarea on the top right.

    In this popup the left and right arrows don’t do anything, but if I focus the textarea and hit left or right, it leaves focus of the textarea.

    I’m not sure what the intended functionality is here but I get the feeling the lightbox isn’t loading.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Micah Coffey on #629

    “In this popup the left and right arrows don’t do anything, but if I focus the textarea and hit left or right, it leaves focus of the textarea.”

    I’m referring to the left and right arrow keys on the keyboard..

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19487
    Brajesh Singh on #634

    Hi Micah,
    Most probably, I forgot to enable keyboard navigation. Will look into it today.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Micah Coffey on #636

    Thank you, I noticed last night after posting this that there are two references to a lightbox on the activity page(s). One is when you click a photo that was only uploaded to the activity feed, the other is when its a gallery photo being mentioned on the activity feed, which opens the ‘lightbox’ with the comment textarea.

    The main issue I posted this.. I do not see anything change when I turn lightbox on or off in your settings.

    Thanks again for all your help.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19487
    Brajesh Singh on #729

    Hi Kicah,
    Sorry for the delayed reply.

    1. When you comment on a gallery media, the media is listed in activity. If you click on that the commented media does not open in lightbox at the moment.

    2. Most probably, your theme is also using the same lightbox, so removing it has no effect. try disabling the lightbox completely. Also, I checked with the most recent version and the keyboard navigation worked fine for me (on Linux ) .

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved