BuddyDev

Search

[Resolved] BuddyBlog Checkboxes Aren’t Visible

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Chris Hall on #45832

    I’m sure I’m doing something wrong but I tried to add 2 checkboxes to a form but they are not displaying.

    I have made a video to better explain.

    https://www.loom.com/share/5ff62d139e6b45bfa637682f6bc25d21

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22211
    Brajesh Singh on #45839

    Hi Chris,
    Thank you for the question.

    In case of checkbox, radio and select box, you need to specify the label and values in the corresponding boxes. You haven’t specified that.

    Please follow these steps:-

    1. Delete the old checkbox field
    2. Select the checkbox from the deopdown field types
    3. Since we have only one option here, we don’t need comma separated value
    In the Options field, Please put yes
    In the Options Lables field, Please put Yes

    The values ‘yes’ and ‘Yes’ are without quotes.

    and save.

    4. In case you need multiple options in future, Please put the values separated by comma in Options( e.g. one, 2, three etc)
    and corresponding labels ( e.g One, Two, Three items etc) in the Options Label field.

    Please give it a try and let me know if it works or not?

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Chris Hall on #45845

    Thank you!!!

    I knew I had to be doing something wrong!

    I’ll do this now.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Chris Hall on #45846

    Thank you again!

    That worked!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22211
    Brajesh Singh on #45851

    Thank you Chris.
    I am glad it is resolved.

    Regards
    Brajesh

The topic ‘ [Resolved] BuddyBlog Checkboxes Aren’t Visible’ is closed to new replies.

This topic is: resolved