BuddyDev

Search

Buddyblog: Posts don't show up when set to "private" & no public post available

Tagged: 

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    Maria B on #34019

    Hi! I’m using Buddyblog with Buddyboss platform Pro and Theme and have discovered a bug. When a user creates a new post for the first time, and that post is set to “private”, then the post does not show up at all under “Posts”: https://share.getcloudapp.com/mXu6J8x9

    The post is actually saved (I can see it on the backend) but it does not show up in the front end for the user.

    If the user then goes ahead and creates a public post, then both the previous private post he/she created and the public one will show up under “Posts.”

    Looking forward to your input,
    Maria

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19487
    Brajesh Singh on #34026

    Hi Maria,
    Thank you for using the plugin and reporting the issue. Our team is looking at it and we will update you with 24 hours.

    Regards
    Brajesh

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 1817
    Ravi on #34031

    Hello Maria,

    Thank you for reporting the issue. I have updated the plugin please update and give it a shot.

    Regards
    Ravi

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    Maria B on #34042

    It works now! Thank you!

    I also wanted to ask, is there a way to rename the word “Blog” into something else?

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 1817
    Ravi on #34052

    Hello Maria,

    Thank you for the acknowledgment. Please use any translation plugin for changing the label.

    Regards
    Ravi

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    Maria B on #34077

    Thanks for your response. What is an example of a “translation” plugin that will help me change the word Blog from the Profile Navigation? I want to write Journal instead. (screenshot: https://share.getcloudapp.com/jkuDXJAm)

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 1817
    Ravi on #34163

    Hello Maria,

    Please try using a plugin named ‘Loco Translate’. You can check for plugin description here:

    https://wordpress.org/plugins/loco-translate/

    Give it a shot

    Regards
    Ravi

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved