BuddyDev

Search

[Resolved] BuddyBlog posts not showing up in activity stream


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rick on #31319

    I assume BuddyBlog posts should be included in the activity stream by default but I can’t find any documentation for it here, with BuddyPress or with the theme designer.

    I keep seeing references to “site tracking” and “blog tracking” but I can’t find these settings anywhere.

    Any help would be appreciated!


  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 15556
    Brajesh Singh on #31321

    Hi Rick,
    Thank you for the question.

    Currently, we do not register the post for activity recording. BuddyPress does record ‘post’ post type.

    If you are using a custom post type, you will need to register it for activity recording currently.

    If you can wait for a week, It will be available in BuddyBlog.

    Thank you
    Brajesh


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rick on #31336

    I’m just using ‘post’.

    Thanks, Brajesh!


  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 15556
    Brajesh Singh on #31341

    Is there any chance your site is not visible in search engine(setting is checked)? I have seen BuddyPress not recording posts if this setting is enabled.

    Regards
    Brajesh


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rick on #31343

    No, at least not in admin > Settings > Reading.

    I wonder if there’s any other place to check for that?

    I don’t know if it’s relevant but this is a cloned site I’m working on (cloned through Installatron).


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rick on #31355

    Okay, it seems to be fixed!

    I realized earlier that the menu item for the blog linked to the http page. So I fixed that and now the posts are showing up in the activity feed.

    I don’t know if that was the problem or if it’s a coincidence but all seems to be working now.

    Thanks, Brajesh!


  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 15556
    Brajesh Singh on #31363

    Hi Rick,
    Thank you for the reply.

    I am glad you resolved it.

    Regards
    Brajesh

The topic ‘ [Resolved] BuddyBlog posts not showing up in activity stream’ is closed to new replies.

This topic is: resolved
Subscribe