BuddyDev

Search

BuddyPress Ajax Registration – keep loading after hitting register

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5128

    Hi Brajesh,

    Yes, they mentioned that it will be fixed in the next update.

    Thanks and Regards

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21833
    Brajesh Singh on #5131

    Hi Brandon,
    Thank you.

    I have updated on your site. Please check if it is fixed now.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5200

    Hi Brajesh,

    I will like to remove “username” from sign up.

    Guest just have to signup using email.

    Please advise.

    Thanks and Regards

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5864
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5867

    Hi Support,

    Appreciated if anyone could help on the above mentioned issue.

    Thanks and Regards.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5871

    I have added and working fine now with the support from WPLMS.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5872

    Hi Support,

    This time the same issue happen again. It keeps on loading after hitting “register”.

    Please help on this.

    Thanks and Regards.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5873
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21833
    Brajesh Singh on #5876

    Hi Brandon,
    Thank you.
    It is the same error I mentioned earlier with the WPLMS theme. I am not sure why they haven’t fixed it yet. I will update it on your server again and post back.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 39
    Brandon Tay on #5887

    Hi Brajesh,

    Is this fixed?

    thanks and regards.

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved