BuddyDev

Search

Can not upload images with Mediapress at BP activity page

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13637

    Topic is from wordpress: https://wordpress.org/support/topic/issuethe-gallery-is-not-selected/

    would you please let me what to do next? thanks.

    Alex

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21837
    Brajesh Singh on #13638

    Thank you Alex.

    Can you please provide me a guest username/password for checking the activity stream upload(I could not ask for this on the wp.org as their rule prohibits it).

    Please let me know and I will quickly troubleshoot.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13639
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21837
    Brajesh Singh on #13640
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13641

    Thanks.

    I just tired again with subscriber role, and the role of administrator can not upload, but he subscriber can upload.

    Alex

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21837
    Brajesh Singh on #13642

    Hi Alex,
    It seems to me it is an issue with the incorrect wall gallery id and not role. Still, I will inform you before pushing the updates on wp.org to make sure we have it in next release.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13643

    Thanks:)

    Alex

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13679

    Hello,

    I found there is no Mediapress page in Buddypress setting page, so I created one:

    http://prntscr.com/imyrlc

    after that, both the media button on BP activity page and post button disappear in PC mode:

    http://prntscr.com/imyryr

    But it show in Mobile mode, and can upload images:

    http://prntscr.com/imysx7

    Alex

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21837
    Brajesh Singh on #13694

    Hi Alex,
    I am not sure what is going on there.

    There is no reason for this. Do you have another setup, if yes, Can you please check the same with a different theme?
    I haven’t seen the issue till now for MediaPress.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 22
    Alex on #13704

    Test with Twenty Seventeen, same problem:

    http://prntscr.com/ineuyv

    Alex

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved