BuddyDev

Search

Content Not Showing

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    bdev.aaron on #49230

    Hi,

    The BuddyPress User Profile Tabs Creator Pro won’t display its content unless I deactivate my Elementor Plugin. How can this be fixed?

    BuddyPress Group Tabs Creator Pro works fine.

    Thank you.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24075
    Brajesh Singh on #49236

    Hi,
    Thank you for using the plugin.

    please link me to a screenshot or video showing all the settings for your Profile Tab(from the Dashboard->Users->profile Tabs->edit page).

    That will help me understand the issue and assist you.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    bdev.aaron on #49272
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2875
    Ravi on #49275
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    bdev.aaron on #49283

    Hello,

    Yes, it’s working now on my staging site. Can I please request steps on how to do it so I can apply the fix to my main site?

    Or a video recording showing how the issue was resolved so I can do it on my main site and avoid it from happening again.

    Thank you.

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2875
    Ravi on #49284

    Hello,

    Thank you for the acknowledgement. Yes, I will share a video of the issue soon. So that You can fix this on your main site.

    Regards
    Ravi

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2875
    Ravi on #49289

    Hello,

    Please check the following video for the issue:
    https://www.awesomescreenshot.com/video/16732248?key=a1b67331d9d3f86aa4f7cec581eda32b

    Note: Please remove all the Elementor widgets from the ‘Associates’ page.

    Regards
    Ravi

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved