BuddyDev

Search

Embedding images and links in activity posts doesn't work

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24650

    When adding an url to a new post in the activity feed of a group it should display an embedded box of the page like this: https://www.dropbox.com/s/63o5w4y3j2gzrel/activity%20post%20url.png?dl=0

    But it only shows a link.

    Same for uploaded images: either they only show up after refreshing the page or they don’t show at all and only display a link.

    Please help me fix this.

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24651
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21763
    Brajesh Singh on #24652

    Hi Hugo,
    Thank you for the question.
    I had a quick look and I see that you are using BuddyBoss media as well as the theme is not from us.

    May I suggest asking BuddyBoss people first. It seems to be related to oembed issue.

    If they are unable to assist, I will look into it and help.

    regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24654
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21763
    Brajesh Singh on #24655
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24656
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21763
    Brajesh Singh on #24657
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24658
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21763
    Brajesh Singh on #24659
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #24660
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved