BuddyDev

Search

gallery not showing on 'wall'

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 14
    Patti Muldoon on #10274

    Hi Brajesh, you recommended I start a new topic to find a solution to this problem. The site is myinfinityfamily.com

    I have created a gallery page, but none of the galleries show. As you know, I have it limited to one level of membership only using s2member pro.

    My settings are as follows:

    General:
    Component: User Galleries
    Privacy: Logged in Users only
    Media Type: Photos

    Buddypress:
    Directory settings:
    Enable Gallery directory: yes
    Enable Media directory: have tried both yes and no (neither works)
    Activity settings:
    Allow upload: yes
    Auto publish: yes for both
    default grid layout
    misc settings: no, yes, 6

    Members Gallery:
    Photo, no filter and default grid

    Please let me know how I can get this working properly.

    thank you!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21463
    Brajesh Singh on #10281
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 14
    Patti Muldoon on #10381

    Hi Brajesh, I gave you access over a week ago. What is the status of my ticket please?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21463
    Brajesh Singh on #10397

    Hi Patti,
    I am sorry I could not check it on the site earlier. Will do today and report back.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved