BuddyDev

Search

Gallery not showing

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Terry on #24686

    I’ve installed and re-installed MediaPress
    I’ve changed the Permalinks back and forth a few times
    I’ve changed the Gallery permalink Slug to different things, and now it’s back to the default site-wide-gallery
    Enable Gallery Directory: set to Yes

    Perhaps I misunderstand how MediaPress works?

    I was thinking I could have a Gallery for global use. So, if someone posted a picture to the main Feed (BuddyPress) it would show in example.com/gallery

    It does not actually work. I have tried:
    * example.com/gallery
    * example.com/wp-admin/gallery
    * example.com/gallery/gallery
    * example.com/site-galleries
    * example.com/site-wide-gallery

    There are currently 2 test picture posts, but they do not show in the site-wide gallery

    A site-wide gallery should show all generic picture posts in a single page

    On my site, it shows a box with this in it: “Gallery – All Galleries 2 Filter By: All Galleries Photo Video Audio Documents Wall photo Gallery view upload delete Wall photo Gallery view upload delete”

    It seems to know there are 2 picture posts, but it does not show the pictures.

    My site is: witches.chat

    Any suggestions would be welcome and thank you!
    Terry

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21785
    Brajesh Singh on #24696

    HI Terry,
    Welcome to Buddydev.

    I am sorry but it seems there is confusion sbout what sitewide gallery is.

    Sitewide gallery( a bad choice of name on our part) is the type of gallery that can be created/managed without BuddyPress. It does not aggregate your global media.

    You can use a page and our shortcode [mpp-list-media]
    https://buddydev.com/mediapress/shortcodes/mpp-list-media/

    for the same.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved