BuddyDev

Search

[Resolved] Having issues uploading an image in Activity page


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Naly Warah on #25226
    This reply has been marked as private.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Naly Warah on #25234
    This reply has been marked as private.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 12238
    Brajesh Singh on #25243
    This reply has been marked as private.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Naly Warah on #25252
    This reply has been marked as private.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 12238
    Brajesh Singh on #25255
    This reply has been marked as private.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 12238
    Brajesh Singh on #25261

    Hi Naly,
    Thank you for the patience. It is fixed on your site now.

    The bug was related to MediaPress settings. Under BuddyPress settings tab, the number of media was not set and that was causing the issue.

    Please check.

    Regards
    Brajesh


  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 8
    Naly Warah on #25277
    This reply has been marked as private.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 12238
    Brajesh Singh on #25278
    This reply has been marked as private.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 12238
    Brajesh Singh on #25279

    Hi,
    Thank you for marking it resolved. For others looking at this, the issue was Number of media to be visible in activity was not set. We updated it from MediaPress Settings->BuddyPress screen and that fixed it.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: resolved
Subscribe