BuddyDev

Search

Homepage buddypress activity LOAD MORE button error

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24338
    Brajesh Singh on #21248

    Hi Edward,
    You are correct in the assumption that either per_page or current page is set to zero. I am assuming that load more is not sending the current page to server and leading to this issue.

    Please open the page in chrome and then open developer panel-> network. Check for the post request when clicking on Load more and note down the values for various sent parameters. That should give you some clue.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Edward on #21282
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Edward on #21310
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24338
    Brajesh Singh on #21311
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Edward on #21330
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24338
    Brajesh Singh on #21338
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Edward on #21478
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24338
    Brajesh Singh on #21490
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Edward on #21498
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24338
    Brajesh Singh on #21507
    This reply has been marked as private.

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved