BuddyDev

Search

[Resolved] i can´t create gallery

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43175

    Hello! i migrate web from subdomain to domain and now cant create galleries i activate debug but i don’t know how locate to understand what append
    thanks!

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 3021
    Ravi on #43179

    Hello Carlo,

    Sorry for the inconvenience. What is the issue you are facing means is create gallery form visible to you or issue comes when you submit the form.

    Please make sure you update the MediaPress setting on the site you are running it.

    Regards
    Ravi

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43180

    I have removed and added the plugin again, I have deactivated other plugins, and it does not create the gallery.

    The problem is when I fill in the form and submit it it doesn’t create anything.
    any ideas?

    thank a lot

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24315
    Brajesh Singh on #43195

    Hi Carlo,
    Thank you for the details.

    1. Please visit Dashboard>MediaPress->Tools and share me the information available there.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43196
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24315
    Brajesh Singh on #43197

    Thank you.

    Please disable the WP Redis temporarily and try flushing the opcache. Does that make any difference?

    Also, are you creating the gallery inside a group?

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43198

    i do, but not found (

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 3021
    Ravi on #43200
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43208

    Morning

    Yes i do, and desactivate plugins too
    and do not found, is very strange O_o

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    Carlo on #43218

    I found the problem
    i try unistall plugins and is incompatibility with “White Label CMS”
    Ok now found, thanks for your support.

The topic ‘ [Resolved] i can´t create gallery’ is closed to new replies.

This topic is: resolved