BuddyDev

Search

[Resolved] Lightbox Showing Wrong Image


  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 29
    Simon on #4905

    Hello,

    Before I continue I would just like to mention what an amazing plugin this is – I just migrated from rtMedia as I believe MediaPress is better, so thanks for providing this amazing plugin!

    I created some galleries today and everything is fine except when I click on a thumbnail the wrong image opens. I experienced this a few times during testing and found that deleting the images from the gallery and starting afresh worked but this time it hasn’t worked. It is still opening the wrong images in the lightbox, as though the order has somehow become corrupt.

    Is there a way to fix this issue?

    Thanks!


  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 29
    Simon on #4907

    Also, the lightbox is only rotating between 4 photos, but there is more than 4 in the gallery.


  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 29
    Simon on #4908

    I believe this is a BeTheme issue. If anyone knows how to resolve this issue, please help!

    Thanks!


  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 29
    Simon on #4909

    I have resolved the issue!

    BeTheme has MILLIONS of options that cause chaos all the time! There is a setting in BeTheme Options under Blog. Posts per Page was set to 4. Changing this setting resolved my issue.

    Hopes this helps someone else!

    Thanks,

    Simon


  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 15556
    Brajesh Singh on #4913

    Hi Simon,
    Thank you. I am glad you were able to find the solution.
    I am looking forward to assist you in future 🙂

    Thank you
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: resolved
Subscribe