BuddyDev

Search

Media added on group all no longer showing

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rhys on #5406

    Hi, on my site last week we were able to upload an photo or mp3 or document onto the wall of a group and it would show there. Now it is always blank other than the text. They still show up in the gallery but not on the wall.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21466
    Brajesh Singh on #5438

    Hi Rhys,
    I am sorry for the inconvenience.
    Is there any new plugin/code you have added since that last week? It could be a conflict.

    can you please point me to the group page?

    Also,are you able to upload from group wall? Does it goto gallery but not to the activity stream?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rhys on #5445

    There is nothing new, no.

    http://ohconnect.com/groups/testing/

    Yes that is correct, I can upload from the group wall, it shows the file has been uploaded with the little thumbnail and when I post it only shows the text on the activity stream/wall not the file uploaded with it.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rhys on #5446

    You will have to give me a time where you can look at it because I need to switch back to the old system so people can continue to be able to upload things.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21466
    Brajesh Singh on #5447

    Hi Rhys,
    I just had a look and I don’t seem to find MediaPress there. Did you switch it off? Are you using any other plugin for upload in combination with MediaPress there?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rhys on #5448

    Ah, if you are online now I will turn it back on. Thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21466
    Brajesh Singh on #5449

    Thank you. Just tested now. can you please do 1 more thing and test it.

    Please visit http://ohconnect.com/groups/testing/mediapress/

    and there you will see wall photo gallery. Please Edit it and set its privacy as public. After that, Please try uploading from wall gallery.

    It seems to me that the privacy of the wall gallery was marked as some thing other than public and that is causing issue on activity stream.

    Can you please check if my assumptions are correct or not?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 4
    Rhys on #5452

    Unfortunately not, the wall photo gallery is set to be public

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21466
    Brajesh Singh on #5533

    Hi Rhys,
    That is strange.

    If you are available tomorrow/day after tomorrow, Please drop me a message and I will debug it on the site.

    Thank you
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved