BuddyDev

Search

MediaPress 1.0.1 Create Gallery Form

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 79
    Leo on #2656

    Hi Brajesh,

    I have updated to MediaPress to 1.0.1, everything works fine for me, but the create gallery template seems to have two forms instead of one.
    There are two identical forms when I open try to create new gallery. It works perfect, though, I can create gallery filling any of the forms.
    I have checked it on different/default themes.

    Thank you,
    Leo

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2657

    Hi Leo,
    Have you enabled any plugin recently. I just tested to make sure that it is not appearing twice. It is only possible if plugins.php template file is loaded twice on the create gallery screen. Can you please post me a screenshot? Since you mentioned that It is same on all theme, most probably it is due to some plugin or code.

    Can you please post me a screenshot?

    Thank you
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2658

    Hi Leo,
    I am sorry I spoke too soon.

    yes, It is happening if a theme is using theme compat. A fix is coming in next 30 minutes. I am sorry, I should have checked with themes like twenty sixteen earlier.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 79
    Leo on #2659

    OK, thank you, Brajesh.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2660

    Hi Leo,
    Thank you for pointing. I have pushed a new version(1.0.2) on WordPress.org repo. Should be available in 5 minutes for upgrade. Please do upgrade and let me know if you see any issue.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 79
    Leo on #2661

    Hi Brajesh,

    Yes I have updated to 1.0.2 and it works fine now.
    Thank you!

    Leo

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved