BuddyDev

Search

MediaPress & Frontend Publishing incompatible

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 16
    1002 on #10272

    Hello,

    I use a plugin to write posts by the frontend of my website.
    https://wordpress.org/plugins/front-end-publishing/

    When I enable MediaPress, I can’t edit a post by the link of the plugin. When I click on the link, I get a 404 error.
    Of course, when I disabled MediPress, the link works.

    I asked to the author which files is called to display the edit form, he said “WordPress has a redirection api that is used by the plugin to generate URLs.”

    Any ideas of the problem?
    For my part, I really don’t know.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22212
    Brajesh Singh on #10273

    Hi Mary,
    I am sorry for the inconvenience.
    It is strange and I am not sure why. I will need to test these two together today and then I will get back to you with details/solutions.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 16
    1002 on #10294

    Hello,

    Thank you very much.

    To try this plugin, you need create a page with the shortcode [fep_article_list]
    You will see a list of your posts.

    In the option of the plugin, you can set to see three links on this page:
    – preview
    – edit
    – delete

    After you set this option, if you click on the link “edit” of the listing page that you create before, you will get a 404 error.

    Best Regards

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22212
    Brajesh Singh on #10325

    Hi Mary,
    Thank you.
    I did test it today with the latest version of MediaPress and the Front end publishing.

    I had no issues. was able to see the edit page for the post.

    Is there anything specific about your site or MediaPress configuration?

    PS: I was logged in as site admin. Does it happen for normal users?

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 16
    1002 on #10351

    I tested in local (fresh install and default theme) with only MediaPress and Front End publishing but the problem is the same.

    I found a solution but it’s not perfect:
    – deactivate MediaPress
    – deactivate my theme and activate an other theme
    – reactivate my theme
    – activate MediaPress

    But if I install an other extension, I need make the process once again.

    It’s so strange, I can’t found a nice solution…

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22212
    Brajesh Singh on #10354

    Hi Mary,
    I am sorry but I am not sure of the reason. Like I mentioned earlier, I have tried it and it does work with the plugin without any issue.

    I will ask our other developers to do a test and report too and see if they can recreate the issue.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 16
    1002 on #10405

    Hello,

    I confirm again, the plugin worked after I made my process:
    – deactivate MediaPress
    – deactivate my theme and activate an other theme
    – reactivate my theme
    – activate MediaPress

    But after I updated plugins of my WordPress, the plugin “Frontend Publishing” doesn’t work and I need make again the process.

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved