BuddyDev

Search

[Resolved] Mediapress – oembed works for YouTube, Slideshare etc but not for Facebook

Tagged: ,

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #19454

    Embedding YouTube, Slideshare, Twitter works well. Only when I try to embed a Facebook post I only get the text, not the image. How can I fix this?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21852
    Brajesh Singh on #19460

    Hi Hugo,
    For oembed, we use WordPress’s core infra. It does not support Facebook.

    Sorry, I am correcting my previous answer by editing here.

    It seems WordPress does support oembed from Facebook. Can you please provide me a link and I can check.

    Regards
    Brajesh

    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by Brajesh Singh. Reason: edited
  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #19463
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21852
    Brajesh Singh on #19464

    Thank you.

    The problem is with your theme or site setup. Try posting normal text “hello” and see. It does not appear and you need to refresh it to appear.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 152
    Hugo Callens on #19466

    Thanks, this helps.
    But I switched to default theme with no effect; I still need to refresh. Any suggestions to debug this?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21852
    Brajesh Singh on #19467

    You are welcome.

    It is most probably a caching issue or some plugin conflict. Try disabling caching plugin and then testing and after that others.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: resolved