BuddyDev

Search

Mediapress uploads the wrong way

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4428

    All any news?

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4445

    I still have the problems. Any news already?

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2985
    Ravi on #4451

    Hi Christian,

    Sorry for the inconvenience. I was out of station due to some urgent work. And now i am back to work and will resolve your issue by tomorrow.

    Thank You
    Ravi

    • This reply was modified 7 years, 10 months ago by Ravi.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4508

    Hi Ravi. Thnx for helping again. Is there any updates?

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2985
    Ravi on #4512

    Hi Christian,

    Sorry for the inconvenience. I was busy on some other project so couldn’t make it. I have fixed the full width image in lightbox. Now i am looking into other issue and will update you soon. Please let me know if lightbox issue is resolved or not.

    Thank You
    Ravi

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4516

    Yes, thnx. The lightbox is working well again. But the uploads are very strange in the groups. The first is the last image. But when you click on it, the first, and not the last image is show. And i check if i have more issues. And yes. All my uploads are gone since this issue begon. So if i can see it’s only my own posts, and not the user post god thank

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4562

    The problems are still here 🙁

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 71
    Christian Hendriks on #4563

    Hi @Ravi

    The lightbox is showing the white box on the right side again.

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2985
    Ravi on #4567

    Hi Christian,

    I was working on lightbox that is why you was getting the white box again. I have fixed that issue but I am still looking into the bug coming in lightbox image order.

    Thank You
    Ravi

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2985
    Ravi on #4586

    Hi Chirstian,

    I still looking into the issue. Can you please tell me when was this issue started. There might be the chance of plugins conflict or any other custom code in files. Can I deactivate the plugins to find the bug.

    Thank you
    Ravi

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved