BuddyDev

Search

[Resolved] Member type pro problem

  • Participant
    Level: Guru
    Posts: 701
    Tosin on #40617

    Hello,

    I noticed a problem using member type pro, I had 4 member types created then I deleted one remaining 3 member types but while registering new user account there is an invisible space for the deleted member type. kindly see screenshots below.

    I think member type pro plugin and the default buddypress member type settings are not being snychronized properly.

    https://ibb.co/NZND5nV
    https://ibb.co/Q9fH9sJ
    https://ibb.co/X7hRHf4

    Thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21769
    Brajesh Singh on #40624

    Hi Tosin,
    Thank you for reporting.

    Our team will be checking and assisting you on Monday.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Guru
    Posts: 701
    Tosin on #40639

    Gentle reminder sir

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 2459
    Ravi on #40650

    Hello Tosin,

    I have tested this on my local server but was unable to reflect the issue. Please let me know how to recreate this issue. Also, Let me know if you had an update plugins, themes, or put any custom code recently.

    As per my understanding, There is a missing label of member type which is why showing an empty option.

    Regards
    Ravi

  • Participant
    Level: Guru
    Posts: 701
    Tosin on #40715

    Hello,

    For some reason the invisible fields are now gone after waiting for some time, could this be related to a caching issue?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21769
    Brajesh Singh on #40729

    Hi Tosin,
    Thank you for the update. That’s one of the probabilities. Not entirely sure though. It seems like a member type without label to me.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: resolved