BuddyDev

Search

Members Profile Shows "active sometime ago"

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 134
    HansRuedi Keller on #25691

    Hi Brajesh,

    On that new site I’m working on I have the latest WP 5.2.3 and BP 4.4.0 with the GeneratePress theme an bp-nouveau for BP pages. Everything was working til yesterday, when I added the Modern Tribe Events Calendar with PRO, community and ticket add-on. I now have the status “active sometime ago” for all members that logged in. I found that ticket what’s really old…

    https://buddypress.trac.wordpress.org/ticket/4310

    Do you have an idea what happened to the db? I was using the BP Tool to refresh activity what didn’t help at all.

    Thanks, Hans

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22172
    Brajesh Singh on #25694

    Hi Hans,
    This happens when the date value is incorrect. Can you disable the Tribe Events plugin and recheck.

    If that is the cause, I will suggest reporting it to them.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 134
    HansRuedi Keller on #25703

    Hi Brajesh,
    I already tried that, I disabled the Events plugin and after that used the BP tool. No success.

    It’s really strange: the last active status came back now for one user but not for me…

    Would say the problem started when I had to change the WP time zone from a UTC setting to a City. That’s what the Event plugin told me after activation…

    Regards, Hans

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved