BuddyDev

Search

Moving Image Upload button into Activity Box.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Dissolvanizer on #47747

    I am trying to move the MediaPress image upload button into the “What’s New” box so when people click on “what’s New” and the box expands, the mediapress image upload button is next to the “post in profile” box… instead of under the entire what’s new box.

    https://absurd.link/activity/

    I have attempted making and editing a bp child theme (editing post-form.php and similar activity files directly and in child theme) for hours, googling, searching, arggg… I would appreciate some pointing in the right direction a ton! Thanks!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #47752

    Hi,
    Welcome to Buddydev support forums.

    Thank you for using MediaPress.

    Please link me to a screenshot showing how is the button appearing currently and how do you want it to appear(you may use imgbb or similar services for sharing screenshot).

    I will have a better idea once I see the screenshots.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Dissolvanizer on #47765
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #47768

    Hi,
    Thank you.
    What you are trying to achieve should have happened out of the box.

    Can you please provide me a temporary guest account(normal subscriber user, or if the theme is free, please let me know its name), It seems to be a css conflict(or js issue as we do move the button using js). I can quickly check and assist.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Dissolvanizer on #47773

    Brajesh! Thank you so much!

    The theme is GeneratePress. I will send you details to login in a PM. (it is free and easy to sign up tho xD)

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Dissolvanizer on #47774
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #47777

    Thank you.
    I see the issue on your site and also the markup is not what should be expected. have downloaded a free copy of generatepress today. I have yeste to test it locally, will have a solution/details within next 24 hours or early.

    Regards
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #47783

    Hi,
    Thank you for the patience.

    Can you please visit Dashboard->Settings->BuddyPress->Settings and select the “BuddyPress Legacy” template pack.
    Ut should look like this

    https://i.ibb.co/w79PBCK/Selection-029.png

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Dissolvanizer on #47794

    Brajesh, I appreciate the help. This legacy pack did not resolve the issue.

    I duplicated the entire website to a subdomain and went through the plugins. I apologize I did not do this at first, I did not realize there was a plugin causing the issue, I thought it was just a layout issue, which.. yeah.. lol

    This is the plugin causing the issue: stax-buddy-builder

    I will post on their support page.

    Happy New Year!

    Thanks!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #47797

    Hi Dissolvanizer,
    Happy New Year!

    Thank you for the details.

    I hope they are able to assist.

    Please do let me know if they recommend any change on our side.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved