BuddyDev

Search

Page galleries showing up as squashed together on mobile

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6110

    Hi, I have a page gallery showing all members’ galleries. When I view the page on my mobile,each gallery is displayed on top of another and looks a mess. If I turn my phone side ways then you can see the individual galleries side by side. Is it possible to get the galleries to display beneath one another on a mobile rather than on top of each other?

    Thanks

    Owen

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22178
    Brajesh Singh on #6115

    Hi Owen,
    Welcome to BuddyDev forums.
    Which theme are you using? Can you please post me a screenshot?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6122
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22178
    Brajesh Singh on #6175

    Hi Owen,
    Thank you for posting. Is there any chance that you modified the template of MediaPress directory pages? It seems like the line-height being set to zero there.

    Also, which theme are you using? Is it kleo?

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6177

    Hi Brajesh

    I am using Kleo theme. I only ever edit files in Child theme… never core files. The only files I have edited my Child Theme are:

    (1) function.php – to change the default avatar;
    (2) members-loop.php where I removed ‘Activities’ / ‘Message’ and added some Extended Profile Fields, and;
    (3) Style sheet – I have removed all non standard code from this and tried it with no luck.

    All core files are untouched no other files are in my child theme folder.

    Any ideas?

    Thanks again!

    Owen

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22178
    Brajesh Singh on #6185

    Hi Owen,
    I will test with Kleo and post the code evening today or early tomorrow. It may need some css.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6186

    Brajesh… thank you.

    Just so you know, I deactivated all plugins except buddypress, media press and one or two other core plugins which were installed from the very start start. Unfortunately no difference. I also activated the main theme (instead of the child theme) and still no diff.

    Thanks again.

    Owen

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6391

    Hi Brajesh

    I hope you are well.

    Can you take a look at this? Please let me know. This is the only remaining problem I am having with the website Anydrive.co.uk at this time.

    If it can not be resolved I will need to use another option (which I really do not want to do) other than MediaPress.

    I first posted for help on this on the 24 October… nearly a month.

    Please if you get a chance can you take a look.

    I will open a new ticket on this tomorrow just in case.

    Best

    Owen

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22178
    Brajesh Singh on #6403

    Hi Owen,
    My apologies to keep you waiting.

    I will assist you today/tomorrow and update here.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 5
    Owen on #6488

    Dear Brajesh

    I hope you are well.

    Do you think you can guide me in the right direction and I can try to fix the problem myself? Which file do I need to look at in the plugin?

    Thanks

    Owen

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved