BuddyDev

Search

problem to before page and after page button

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 3
    hyunho on #33647

    Hi

    I use to wordpress + bbpress + buddypress
    In the message section of buddypress’s profile
    There is a problem with the graphics of the button before page and after page

    my webpage profile screenshot , browser Firefox and Safari
    Please refer to the link below
    https://t1.daumcdn.net/cfile/tistory/997EAE355F76234502
    https://t1.daumcdn.net/cfile/tistory/997EB4355F76234502

    How can I solve the problem?

    Best Regards,
    Hyunho

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21833
    Brajesh Singh on #33664

    Hi Hyunho,
    Thank you for the post.

    Try investigating the console in firefox. For some reason, it seems the icon font is not being loaded.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 3
    hyunho on #33667

    Hi

    Please give me a rough idea of ​​what to see in the firefox console

    This page uses the non-standard attribute “zoom”. Use calc() for the related property value or use “transform” with “transform-origin: 0 0”

    or other message is
    Hovering the mouse over the button causes the following message to appear (firefox console)
    “MouseEvent.mozPressure has been deprecated. Use PointerEvent.pressure instead. tinymce.min.js:2:8856”

    firefox debugger – stop to exception message
    lib/js/jquery

    1
    /*! jQuery v1.12.4 | (c) jQuery Foundation | jquery.org/license | WordPress 2019-05-16 */

    2
    [Output truncated]

    undefined
    SyntaxError: Element.querySelectorAll: ‘*,:x’ is not a valid selector

    ====

    Give us instructions and we’ll check it out

    Best Regards,
    Hyunho

    • This reply was modified 1 year, 12 months ago by Brajesh Singh. Reason: truncated the code
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21833
    Brajesh Singh on #33691

    Hi Hyunho,
    The goal was to check if dashicons icon font was loading correctly in the firefox.

    Can you please check that?
    If you have admin bar enabled on the front end and the admin bar icons are loading correctly, the font is loaded otherwise, It is not.

    I am guessing the issue is related to this.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved