BuddyDev

Search

[Resolved] User Role Error Posting Images

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    JC on #500

    Can only upload images using Mediapress when the user role in WordPress is set as “editor” or “administrator”. When any other role tries to upload – get the error message, “There was a problem processing your comment” and nothing is posted – refreshing the page will then show the post !

    I don’t think user roles matter in Buddypress (except for admin) -but in this case they seem to be having an impact.

    I am using WP 4.3 / Buddypress Version 2.3.2.1 / Theme – Arcade Basic Version: 1.0.6

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19333
    Brajesh Singh on #501

    Hi JC,
    Welcome to BuddyDev forums.

    That message is not generated by MediaPress. Also, MediaPress does not use any role. It checks for the capability of current users.

    Is there any chance that you are using Zero Spam comment plugin?

    I see this message listed in their faq

    https://wordpress.org/plugins/zero-spam/faq/

    Please let me know if the above applies to you.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    JC on #504

    That is exactly what is causing the problem. Deactivating ZeroSpam stops the error. I will explore in that direction. Thank you for your prompt response. Your work is outstanding.

    Regards,
    JC

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19333
    Brajesh Singh on #505

    Hi JC,
    Thank you for confirming.
    Marking it as resolved. Please feel free to create new topic if you need any help in future 🙂

    Regards
    Brajesh

The topic ‘ [Resolved] User Role Error Posting Images’ is closed to new replies.

This topic is: resolved