BuddyDev

Search

Replies

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #38041

    Your screenshot inspired me to look at the display settings more closely, It was set to Full Screen with Content, I switched it to Theme and now it looks better. Thank you.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #37615

    I just tested it on a Subscriber and it did not work for that user either.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #37614

    Hi Brajesh,

    I apologize for the delay. I am trying it using my Admin user.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #37490

    Hi Brajesh,

    As you’ll see in my link, the field is displaying properly for me when I use it in the default BuddyBoss Profile field. (The fieldset labeled ‘Details’) It’s not displaying when I use it in a new field set. (In my case, the fieldset labeled ‘Recent Experiences’)

    Could you try using the field in a new fieldset and see if it works for you?

    https://imgur.com/gallery/WbnbopW

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #37444

    Hi Brajesh,

    I misspoke in my first post. This isn’t in a custom tab. It is located in the default BuddyBoss Profile. It is under a fieldset called “Recent Experiences”.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    Mark Haygen on #37441

    Hi Brajesh,

    Under the “Profile” tab I have a subnav called “Recent Experiences”. In the “Recent Experiences” subnav I have a field called “Production Title”. In the “Production Title” field I am using the field “Custom Taxonomy Multiselector”. You can see how I have the field set up here: https://crewcall.community/wp-content/uploads/2021/04/no_show_field01.jpg

    When I edit my profile on the frontend this is the result. https://crewcall.community/wp-content/uploads/2021/04/no_show_field02.jpg

Subscribe