BuddyDev

Search

Buddy Press Member Home Widget Media Press Galleries Issues.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16072

    I put 4 media press widgets in the buddy press use homepage widget. each widget is suppose to show the displayed users media. I have a few issues.

    random users media is being displayed
    the video is being displayed is a url again (only on the user homepage)

    I made a video for more detail.

    I would like a preview of the users media to be visible when their page is visited.

    http://clan.olladitan.com/members/fyree/
    http://clan.olladitan.com/members/olladitan/
    http://clan.olladitan.com/members/roostertoons/

    https://www.youtube.com/watch?v=Uc3yOzi8cII&feature=youtu.be

    Thank you.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21814
    Brajesh Singh on #16084

    Hi Buko,
    It seems the media widget and shortcode might have issues with remote media. I am looking at it and will be pushing an update in next 2 days.

    I am still not sure of the random media though. Will check and report back.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16123

    Thanks Brajesh. I created a new gallery and added photos. It appears that no matter what the widget shows the latest media from all users instead of the displayed user.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Buko.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21814
    Brajesh Singh on #16127

    Hi Buko,
    I haven’t been able to test it yet. It is a strange behaviour and it seems the widget is unable to determine bp_displayed_user_id() or bp_is_user() content. Will be checking today and get back to you.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16229

    Hi Brajesh. Have you been able to locate the problems with the widgets?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21814
    Brajesh Singh on #16253

    Hi Buko,
    There was a bug in the media widget. I have fixed it. It was rewriting the args.

    I will be pushing an update this week.

    For now, you can see the change here.

    https://github.com/buddydev/mediapress/commit/bf83add43c7faa125dacc3b2f2539294fa62f780

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #17049
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21814
    Brajesh Singh on #17051

    Hi Buko,

    Even though it is fixed on our repo, we did not release it on wp.org. I will do that this monday.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #17193

    Thanks you. I didn’t see the update yet.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21814
    Brajesh Singh on #17219

    Hi Buko,
    I am sorry, I have been missing this update. It will be available by day end tomorrow. I will post back.

    I sincerely appreciate your patience.

    Thank you.
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved