BuddyDev

Search

Replies

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #17322

    Thanks For the update. It is a great improvement. Individual user galleries now appear on the user page. However the video is still just a link instead of the video. I believe this problem was solved for another situation.
    Thanks Again!!

    http://clan.olladitan.com/members/fyree/

    http://clan.olladitan.com/members/olladitan/

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #17193

    Thanks you. I didn’t see the update yet.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #17049
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16229

    Hi Brajesh. Have you been able to locate the problems with the widgets?

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16123

    Thanks Brajesh. I created a new gallery and added photos. It appears that no matter what the widget shows the latest media from all users instead of the displayed user.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by Buko.
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16067

    ooh. and view counts too.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16066

    I would like this feature to.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16064

    Thank you. I have updated all my gallery items with the correct photos. And the videos work too.

    clan.olladitan.com

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16053

    I just discovered that if I go to any video and press edit->save, even without changing anything, the video stops working and all i get is a link.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16047

    i dont like the second solution