BuddyDev

Search

[Resolved] Grid for site gallery.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16053

    I just discovered that if I go to any video and press edit->save, even without changing anything, the video stops working and all i get is a link.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24188
    Brajesh Singh on #16054

    Hi Buko,
    My apologies for the trouble.

    Since we have added the links support in 1.4.0, there is a possibility of some bugs. Please allow me to look into it a bit today and I will push an update.

    Thank you
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24188
    Brajesh Singh on #16055

    Hi Buko,
    That was indeed a bug. I have pushed a fix on github
    https://github.com/buddydev/mediapress

    I am going to add a few more tweaks. Will be uploading to wp.org early tomorrow.

    Thank you
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24188
    Brajesh Singh on #16059

    Hi Buko,
    Hope you are doing well.

    Please upgrade to 1.4.1
    It should fix the issue with editing. Also, for me, the manual cover upload seems to work fine. In future, we do hope to provide auto fetching the cover from the video provider too.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 20
    Buko on #16064

    Thank you. I have updated all my gallery items with the correct photos. And the videos work too.

    clan.olladitan.com

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24188
    Brajesh Singh on #16069

    Hi Buko,
    Thank you for confirming. Marking it as resolved.

    Regards
    Brajesh

The topic ‘ [Resolved] Grid for site gallery.’ is closed to new replies.

This topic is: resolved