BuddyDev

Search

BuddyBlog Pro Issues

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 89
    Bruno Verrier on #35204

    Hello Brajesh,

    Happy new year and my best wishes for 2021.
    Thank you for this this very promising version of Buddyblog Pro (1.0.3).
    I am facing an issue with checkboxes and radio buttons when displaying the form.
    While the data are set in the form, they are not displayed.

    https://prnt.sc/wfezw4
    https://prnt.sc/wfeyim

    Any clue ?
    Thank you
    Bruno

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #35213

    Hi Bruno,

    Thank you and Happy New year to you too!

    Thank you for the feedback.

    Please make sure to have same number of Keys and Labels (separated by comma) in the radio/checkbox field.

    That should resolve it.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 89
    Bruno Verrier on #35218

    Thank you for your quick response.

    https://prnt.sc/wfh5od

    as you can see in the screenshot labels & keys are the same but…
    Help appreciated.
    Bruno

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #35304

    Hi Bruno,
    I am sorry for the delayed reply.

    We are releasing an update within 24 hours. Our css styling for the custom fields has conflicts causing this.

    Regards
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #35315

    Hi Bruno,
    Please upgrade to 1.0.4.
    It will fix all the issues related to multi valued fields as well as the layout of the multi valued fields.

    Please let me know if it works for you or not?

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved