BuddyDev

Search

[Resolved] BuddyPress Featured Member Widget – slide mode not working

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19381

    Thank you.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19382

    Please check now. make sure to refresh the page.

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 413
    Venutius on #19383

    Yes that’s working, what did you do?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19384

    Thank you for confirming.

    I disabled a few plugins and after that went to widget settings and set the item to 1.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 413
    Venutius on #19385

    As simple as that!

    Thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19386

    🙂
    You are welcome. I guess the issue might have been setting the item number to 3 earlier as there were not many users to show as featured.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 413
    Venutius on #19389

    What exactly is that setting controlling?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19390

    How many users are shown in one slide.

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 413
    Venutius on #19393

    Ah that explains it, thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #19394

    You are welcome 🙂

The topic ‘ [Resolved] BuddyPress Featured Member Widget – slide mode not working’ is closed to new replies.

This topic is: resolved