BuddyDev

Search

[Resolved] MediaPress

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46936

    After the installation is complete, after the release status, a red cross will appear.

    For example the picture below.

    https://about.ooo/wp-content/uploads/mediapress/members/1/612/1.png

    thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22213
    Brajesh Singh on #46939

    Hi,
    Welcome to BuddyDev support forums.
    Thank you for using MediaPress.

    It seems there is a minor css conflict with the theme. which theme are you using?

    Is there a possibility to provide me a guest account( just a basci subscriber user account). I can check and assist you with the css.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46945
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22213
    Brajesh Singh on #46947

    Hi,
    Thank you.
    I have checked it and I am not seeing the issue on teh profile activity page(checking in Chrome 106.0.5249.103 on Ubuntu 22.04)

    Please point me to the page having the issue.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46948

    https://about.ooo/activity/ is this page
    The problem arises like this.
    First of all, you need to publish some plain text text, and the problem will only occur after you click publish.
    If you don’t publish text, that problem doesn’t arise.
    thanks

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46950

    The red cross will not appear after the photo is published. The red cross appears only after the text has been sent.
    You can try sending a few letters.
    Thank you very much for your positive response

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46959

    After entering the text and clicking publish, the following red cross will appear.

    https://about.ooo/wp-content/uploads/mediapress/members/1/816/Screen.png

    thanks

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22213
    Brajesh Singh on #46961

    Hi,
    Thank you for the details. I will be assisting you today. I am away from my main system at the moment and it will need some time. Please be assured that I will look into it.

    Thank you sharing the steps.

    Regards
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22213
    Brajesh Singh on #46966

    Hi,
    I just had a look. It seems you have disabled MediaPress and switched to Activity Plus reloaded.

    If you need to use MediaPress, please do post back.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 7
    shidesheng on #46967

    sorry
    I did switch just now. it’s good now.
    thanks

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: resolved