BuddyDev

Search

mediapress always shows nothing on activity stream

Tagged: 

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    anon.imus on #23837

    Hello,

    I don’t know what i might be doing wrong but everytime i attempt to move from rtmedia to mediapress, When i upload meda, The media does not show but when i activate rtmedia the media shows up fine on activity stream. Please help.

    regards
    bonga

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21855
    Brajesh Singh on #23872

    Hi bonga,
    I am sorry for the inconvenience.

    Which theme are you using? Also, which template pack is enabled. Please let me know and I will assist.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 6
    anon.imus on #23875

    Hi brajesh,

    Thanks for the reply, The issue was caused by me not adding any number on the option to specify number of media to show on activity stream. I thought if i add no number, It would show unlimited, Because you see, I use the boss theme and it has a feature for infinite scrolling so i didn’t want to specify a number and then have the user un able to see any more media because they have exhausted the limit i have set. Any idea what would be a perfect number for a feature like infinite scroll?

    Thanks,

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 21855
    Brajesh Singh on #23928

    Hi bonga,
    I am glad you found the reason.

    Please feel free to experiment with the number of media setting. It is only used in display context, so you can change it without affecting other things.

    Regards
    Brajesh

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved