BuddyDev

Search

Mediapress Galleries not showing up on Gallery page

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2703

    That is strange. I believed it was a slug conflict. Can you please create an account from me to check on the site? My email is brajesh@buddydev.com

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 11
    ngoegan on #2704

    Sure, you should have email from the site.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2705

    Thank you.
    I am sorry for all the trouble. I have found the issue and it is with MediaPress because of one of my Assumptions.
    In MediaPress, I am not setting up directory query when the “User Galleries” component is disabled. That was an oversight on my part. The directory has nothing to do with the User galleries and should have been enabled by default.

    Please let me work on it today and I will push an update. I am sorry for all the inconveniences. For now, you may tick “User Galleries” and the directory will work.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 11
    ngoegan on #2706

    Thank you so much! Let me know if you want me to keep your account until the update is complete and you can test it on there or not. I really appreciate your help and care for making the plugin work!!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2707

    Thank you.
    I have already pushed a fix for this on github repo here

    https://github.com/buddydev/mediapress/commit/703d1686672049b5cc464ce32c8f1d28f87797cb

    I will push on WordPress.org later as I want to fix one more issue with MediaPress related to uploader shortcode.

    I will message you back here after the update.

    Thank you
    Brajesh

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #2761

    Hi,
    Please upgrade to 1.0.3. It will fix the issue.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
    Zasa on #7015

    I have 1.0.7 and still have the same issue.
    Please check the page http://www.sagaklubben.se/media
    The slug is galleri and the name of the media-page is “bilder” (images in Swedish).
    What to do?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #7021

    Hi Zasa,
    The site is protected, so I could not check.

    Can you please open a new topic about the issue, I will be happy to help.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 2
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22201
    Brajesh Singh on #7058

    Thank you. Will get back there. Marking it as closed.

The topic ‘Mediapress Galleries not showing up on Gallery page’ is closed to new replies.

This topic is: not resolved