BuddyDev

Search

[Resolved] BP Multi Network plugin "There was an error saving the group"

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19031
    Brajesh Singh on #276

    That is not allowing me to access the sub site. I am only able to see the dashboard of the main site. For second site, It is giving me permission error.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #277

    pmed you new details. You get them?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19031
    Brajesh Singh on #278

    Sorry, But I don’t see the message in my account.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #279

    message keeps failing to send sorry, have just updated privilages for the login you have. The problem is on the careers subsite

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19031
    Brajesh Singh on #280

    Thank you.
    I saw it. There is most probably 2 reasons for this.
    1. The user is not getting added to our mnetwork table. Can you please open phpmyadmin and check in the table

    wp_bp_mnetwork_users

    There is an entry for user id 11 with network_id 8?

    If it is present, then we may need to look at the other factor.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #281

    hey,
    looking on the database there is no

    wp_bp_mnetwork_users table…

    there is several repeats of the

    _bp_activity
    _bp_activity_meta
    _bp_notifications
    _bp__notifications_meta
    _bp_xprofile_data
    _bp_xprofile_fields
    _bp_xprofile_groups
    _bp_xprofile_meta

    I guess repeated for the subsites…

    am i looking in the wrong place?

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #282

    should we unistall and reinstall multinetwork?

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #283

    I think I must have deleted it when I unistalled and cleared up buddypress and then reinstalled to try to get multinetwork to work initially…

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19031
    Brajesh Singh on #284

    Hi Lukas,
    In case you had deleted it, you must delete this entry from wp_sitemeta table

    ‘bpmnetwork_db_version’

    If you don’t do it, that table will not be created. We use it for performance reasons. Once you are done with deleting that option, please visit your network admin. After that Visit the sub site, remove that user and add him again. That will fix it.

    Since the table will be created, it won’t cause issues in future.

    Yes, those extra tables are for each of the sub site.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 34
    Lukas Feddern on #285

    hey in site meta there is no

    bpmnetwork_db_version’

    only site_name admin_email etc…

    I will try to remove and add the user though and see

The topic ‘ [Resolved] BP Multi Network plugin "There was an error saving the group"’ is closed to new replies.

This topic is: resolved