BuddyDev

Search

[Resolved] Multiple blank comments after multiple image upload?

Tagged: 

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12119

    Thank you, great news. 🙂

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12463

    Hi, I can’t do an update until I know if it will break the lightbox customisation done here.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #12488

    Hi Audiomonk,
    sorry about this. I will be able to test by early Thursday and will update you. I am sorry to keep you waiting.

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12503

    Hi,

    Thanks, it’s ok I know you’re busy. I am just hoping all these new lightbox features will still work with my custom lightbox. That would be great, also showing documents would be great too as I still have that zip error etc.

    I’ll check back on Thursday.

  • Keymaster
    Level: Yogi
    (BuddyDev Team)
    Posts: 1951
    Ravi on #12530

    Hello Audiomonk,

    I have tested MediaPress 1.3.0 with Huge-IT Lightbox with the previously provided templates and those are working fine. Activity and single gallery media are open in Huge-IT lightbox view.

    Regards
    Ravi

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12555

    Thank you so much !!

    All the very best to you.

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12563

    I did the upgrade, but the same problem still happens? The lightbox works great still, but it’s still adding blank comments after the uploads.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #12567

    Hi Audiomonk,
    Is there a chance that you have the activity template overridden.

    Can you please check if your theme has this file
    mediapress/default/buddypress/activity/entry.php

    If yes, we will need to update it slightly to reflect the new change.

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Master
    Posts: 163
    Audiomonk on #12572

    Hi,

    That file isn’t there, should I copy it from the mediapress main folders?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19859
    Brajesh Singh on #12588

    Hi Audiomonk,
    I am sorry for the delayed reply.

    Can you please link me to a page on the site or a screenshot one more time. It should work automatically. There is no need to copy the file if it not overridden in the theme.

    Regards
    Brajesh

The topic ‘ [Resolved] Multiple blank comments after multiple image upload?’ is closed to new replies.

This topic is: resolved