BuddyDev

Search

Replies

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #3128

    Hi Brajesh,
    sorry I didn’t answer very fast cause this bug is really not a big deal !
    here’s the screenshot : http://i.imgur.com/bakK5qV.png

    What do you mean by multiple groups ? My form is very simple… no section (sorry if I didn’t well understood your question)

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2645

    I found a last thing !
    Is it possible to apply this correction to the profile edition page ?
    http://mydomain.com/members/user-login/profile/edit/
    (indeed, the conditionnal fields work well, but with the default value — , they are also all shown – like on registration page before you correct it)
    Thanks again Brajesh !

    • This reply was modified 6 years, 9 months ago by mattheoh.
  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2641

    TERRIFIC !!!
    it works perfectly now 🙂
    Thanks a lot for having been so fast and efficient.
    Take Care , and thanks again.

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2638

    You ‘re very welcome !
    Last question , maybe it s a bit off topic (so let me know if you want me to open a new one)
    Is there a way not to have this empty value in a field with select list (see picture)
    Because when the page loads for first time, even if I configured a default value at 0, the field loads with the hashes —- , and puts the mess in my conditional fields which should be hiden !

    http://i.imgur.com/pWKGQqS.png

    Any idea ?

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2636

    Awesome ! It works perfectly now.
    Thanks a lot for your correction and your help.
    Have a good week-end buddy 😉

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2634

    Hi, Thanks for having a look ! I appreciate that.
    I confirm you that this registration page is well set in BP settings… :-/

  • Participant
    Level: Initiated
    Posts: 9
    mattheoh on #2627

    Hi,
    don’t bother to test with BP 2.3.5. I also updated it to 2.4.3.
    Same error.
    maybe I have a JS conflict or something in my theme which creates the error.
    You can see it here : http://www.mafamillezen.com/inscription/
    Thanks again !