BuddyDev

Search

BuddyPress Multi Network – Data disappears after registrations

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38191

    Hello Brajesh,

    I hope you’re doing well. I made this short recording to explain the issue I am facing regarding to the plugins Buddypress and Buddypess Multi Network.

    Please refer to: http://somup.com/crf3XUFbAn

    Best Regards!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19579
    Brajesh Singh on #38215

    Hi Issam ,
    Thank you for the video.

    Can you please confirm the following:-

    1. Is the registration page on the main site or a sub site?
    2. Have you saved the Dashboard->Settings->BuddyPress->Components after enabling multi network on that site? Ix the xprofile component enabled here?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38218

    Hi Brajesh,

    Thanks for your answer.

    1- The registration page is on a subsite.
    2- Yes I confirm I have saved the Buddypress settings after having activated the Buddypress Multi Network.

    Please refer to:http://prntscr.com/11vku1d

    Best Regards,
    Issam

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19579
    Brajesh Singh on #38240

    Thank you for confirming.

    Is the profile page of the user being accessed on main site and not the sub site? Or is that a domain mapped sub site(I am not sure due to the site language).

    Please let me know.

    PS:- In case we need further investigation, can you please let me know if you are comfortable with checking a few details in phpmyadmin/cpanel.

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38257

    Sorry for the delay, I didn’t check my email notifications.

    – Is the profile page of the user being accessed on main site and not the sub site?
    Answer: The profile page of the user is (created and) accessed through the sub site.

    – Or is that a domain mapped sub site(I am not sure due to the site language).
    Answer: Sincerely I not sure. And sorry for that.

    – PS:- In case we need further investigation, can you please let me know if you are comfortable with checking a few details in phpmyadmin/cpanel.
    Answer: Sure, let me know whenever you need those details.

    Best Regards.

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19579
    Brajesh Singh on #38265

    Hi Issam,
    Thank you for the reply.

    1. Can you please check the blog id for the sub site and then check if the xprofile tables are created for that specific site?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38283

    Hi Brajesh,

    Could you please confirm if those tables are the ones you described in your last message?

    Please refer to: http://prntscr.com/11xlndk

    Thank you in advance!

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 19579
    Brajesh Singh on #38303

    Hi Issam,
    Yes, those are the tables. They should be created for each site.

    I do not see any reason why would it not appear on your site then. Can you please click on the tables and check if the have data entries?

    Regards
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38307
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 21
    Issam on #38398

    Hi Brajesh,

    I hope you and your family are doing well!

    Best Regards,
    Issam

You must be logged in to reply to this topic.

This topic is: not resolved