BuddyDev

Search

[Resolved] Gallery not showing all galleries

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1118

    Hi.

    I have mediapress installed with buddypress and buddy theme. When going to the gallery page I only get listed 6 out of 34 galleries. See attached pic. How can I get it to list all galleries?
    Regards
    Terjemk

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #1120

    Hi Terjemak,
    I am sorry for the trouble.
    Can you please post the screenshot?

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1121

    Oh sorry:) Here is a link to the screenshot http://www.mactosh.net/image/MediaPressGallery.jpg

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #1123

    Hi,
    Are you on the latest version of MediaPress? When was the last time you downloaded it. Can you please visit Dashboard->MediaPress->All Galelries and verify that there are 34 galleries.

    Also, is there any plugin you are using that might be doing filter on pre_get_post action?

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1125

    I am using version 1.0 Beta 1.

    There ar 37 galleries containing at least one picture/media.

    How do I check if any other plugin uses the pre_get_post_action?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #1126

    Can you please link me here or PM me the site.
    The directory lists only public galleries. So, I wanted to make sure there were atleast 34 galleries.

    PS: When was the last time you downloaded and updated MediaPress. we have almost daily updates(except a few days for last 2 months). The version is not true indicator as we commit the changes on github without bumping version for now.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1127

    ok, I’ll download the lastet version, its at least 5 months ago.

    I could send you the link, it is an xxx rated site though…..

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 22498
    Brajesh Singh on #1128

    Hi,
    Please deactivate the plugin. Then delete it. After that please download latest and upgrade. If you get fatal error on activation, just reactivate again.

    Then check if that makes it work.

    If the site is not too much explicit then I will be fine, If it is too much explicit, I will try to assist you here on forums instead.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1129

    Great,

    when i download the plugin, i get a folder called mediapress-master, no zip file. Can i just zip it and upload as usual?

    The site is explicit.

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    Terjemk on #1130

    Deleted old plugin and uploaded an activated new. Same results.

    Any more suggestions?

The topic ‘ [Resolved] Gallery not showing all galleries’ is closed to new replies.

This topic is: resolved