BuddyDev

Search

[Resolved] header and side panel problems?

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24332
    Brajesh Singh on #51654

    Hi,
    I had a look.

    I could see the issue. There are 2 possible reasons:-

    1. Is there any chance that you are using “Elementor Canvas” in the Page Layout?
    If you use that template, Elementor will not use theme header & footer. Try switching page layout
    https://i.ibb.co/wzXhMvr/Selection-252.png

    2. Or(this is less likely to happen), Please visit Dashboard->Appearance->Customize->Layout->Header and ensure the header section is enabled(It is enabled by default).

    Please let me know if you do the step one and whether that has any effect or not?

    Thank you
    Brajesh

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51655

    1.I am using Elementor Full Width which includes the header and footer.

    2.Here is the screenshot : https://1drv.ms/i/s!At80Uv6AZPeGgpA1vqt86X8-AUQj0Q?e=JPmCEq

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51656

    https://1drv.ms/i/s!At80Uv6AZPeGgpA2p2M334jytRkE5w?e=QFpvlf

    i have try all, and not work

    https://1drv.ms/i/s!At80Uv6AZPeGgpA3H_ZQy0eyT_s-SQ?e=Q2cwQk

    i thinks too is priority conflict…. in next message all plugings inside….

    • This reply was modified 5 months ago by julien.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51658
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51661

    I tried with only the following plugins activated, switching themes back and forth, and trying both the “normal and child” versions while purging the cache each time, but the problem still persists. I therefore assume that the issue might come from a potential Elementor or WordPress configuration?

    i have try when “lightspeed cache” is off too and make default setup

    https://1drv.ms/i/s!At80Uv6AZPeGgpA97Cfn1PecsBTl-w?e=hWhKyS

  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24332
    Brajesh Singh on #51662
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51663
    This reply has been marked as private.
  • Keymaster
    (BuddyDev Team)
    Posts: 24332
    Brajesh Singh on #51664
    This reply has been marked as private.
  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51665

    thank’s a lot for your help on this

  • Participant
    Level: Enlightened
    Posts: 32
    julien on #51666
    This reply has been marked as private.

The topic ‘ [Resolved] header and side panel problems?’ is closed to new replies.

This topic is: resolved